Editors Choice

3/recent/post-list

Blog Archive

Caihong City - film romanesc

   "Caihong City" este unul dintre cele mai asteptate filme ale momentului, si da, este un film romanesc, regizat de o romanca si filmat in Bucuresti. Filmul romanesc Caihong City va fi disponibil pentru vizionarea online imediat dupa lansarea oficiala. Nu rata cele mai bune si mai noi filme romanesti si nu numai. Te asteapta nenumarate seriale, filme si emisiuni tv. Vizionare placuta !


TRAILER Caihong City


   Caihong City ne impresioneaza inca din trailer prin unicitatea de care da dovada la toate capitolele, idee, efecte speciale, joc artistic si multe altele. Sa fie oare primul film de o clasa superioara facut in Romania ?

   Actiunea din Caihong City se desfasoara intr- un fel de Univers paralel in care notiunea de normalitate are cu totul alt sens decat notiunea pe care o stim in viata de zi cu zi. Universul post apocaliptic in care se desfasoara actiunea filmului Caihong City este impartit in doua clase de locuitori, si asta face si mai interesant filmul, pentru ca unul dintre personaje incearca sa ajunga in clasa de sus folosindu-se de anumite metode necunoscute inca.

INTERVIU Caihong City


   Florina Titz, romanca ce activeaza in domeniul filmelor de zece ani, cea care regizeaza filmul Caihong City da dovada de un profesionalism nemai intalnit la alt regizor din Romania, incat combina toate strategiile de creatie incat sa dezvolte un film de o anvergura superioara pentru industria de film din Romania. De la ideea in sine pana la efecte, montaj si joc sccenic,  Caihong City este de departe unul dintre filmele romanesti bune, mult asteptate si cu siguranta apreciate de noua generatie.

regie: Florina Titz
distributie: Lana Moscaliuc, Marian Adochitei, Zhao Lewis Liu
producator: Veronica Jordan-Sardi
muzica: Silent Strike

cuvinte cheie:
Caihong City Online HD
filmul Caihong City
Caihong City film romanesc
Caihong City online
download Caihong City


Caihong City - film romanesc online - filme romanesti noi



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii