Editors Choice

3/recent/post-list

Blog Archive

La bani, la cap, la oase - film romanesc online

   Urmareste acum filmul La bani, la cap, la oase online. Vezi cele mai noi filme romanesti in format HD si online chiar pe acest site. La bani, la cap, la oase download. Vizionare placuta !

   Comic, sexy, alert ÅŸi surprinzător, filmul La bani, la cap, la oase este o comedie poliÅ£istă în care doi recuperatori, unul român ÅŸi celălalt basarabean, sunt implicaÅ£i fără voie în jefuirea unei maÅŸini bancare.
   Fără a ÅŸti una de cealaltă, mai multe persoane plănuiesc concomitent acest jaf: un rus, traficant de arme ascuns sub identitatea unui om de afaceri, un albanez, capul unei reÅ£ele care se ocupă de droguri, o tânără funcÅ£ionară bancară ce caută un mod deÅŸtept pentru a-ÅŸi plăti datoriile ÅŸi, peste toÅ£i, o mare escroacă ce trage sforile din ascunzătoarea pe care ÅŸi-a creat-o într-o mănăstire.




   Prea de treabă pentru meseria pe care o practică, "Harpon" ÅŸi "Baptistu" sunt folosiÅ£i de fiecare din jefuitori până în momentul când se deÅŸteaptă ÅŸi hotărăsc să "recupereze" banii băncii chiar în folosul lor. Pentru a reuÅŸi, sunt nevoiÅ£i să bată palma cu unul dintre concurenÅ£i: îndrăzneaÅ£a ÅŸi atrăgătoarea funcÅ£ionară bancară. ÃŽn final, în cu totul alt mod decât au plănuit, fata ÅŸi cei doi bărbaÅ£i dau lovitura ÅŸi lasă să se înÅ£eleagă că, pe viitor, vor forma un trio redutabil.

   Personajele sunt colorate si dinamice, de la masculi feroce, la banditi cu suflet, tantalai simpatici si escroace super sexy. Umorul debordant al replicilor si al situatiilor e insotit de surpriza si absurdul pe care intriga le propune, iar tonul relatarii este zeflemist", se arata in comunicatul de prezentare al filmului.

   Din distributie fac parte Ovidiu Niculescu, Zane Jarcu si Gratiela Teoharie, regia apartinand lui Cristian Comega. Pelicula "La bani, la cap, la oase" face parte din portofoliul Domino Film, alaturi de productiile "Restul e tacere" , "Filantropica" sau "Asfalt Tango".

   Download filme romanesti online. Download La bani, la cap, la oase 2010 filme romanesti 2013.

La bani, la cap, la oase - film romanesc online - filme romanesti 2010

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii