Editors Choice

3/recent/post-list

Blog Archive

Loverboy - film romanesc

   Vezi acum filmul romanesc Loverboy online, fara a fi nevoie de download. Urmareste cele mai noi filme romanesti chiar pe acest site. Filme romanesti noi.

   Luca este un tânăr de 20 de ani, care seduce femei pentru a le pasa unei reÅ£ele de prostituÅ£ie. Dar când o întâlneÅŸte pe frumoasa ÅŸi exuberanta Veli, Luca se îndrăgosteÅŸte... E vară pe malul Dunării, la HârÅŸova. Muzica bubuie din maÅŸinile luxoase, fetele sunt bronzate ÅŸi Veli fuge de-acasă în patul lui Luca. Prima dragoste n-a fost niciodată mai periculoasă de atât.


   Loverboy este un film românesc al regizorului Cătălin Mitulescu, lansat în 2011. Filmul se încadrează în curentul realist, fiind bazat pe fapte reale,[1] acÈ›iunea È™i fundalul ei prezentând circumstanÈ›ele sociale în care ia naÈ™tere prostituÈ›ia. ProtagoniÈ™tii filmului sunt duo-ul George PiÈ™tereanu È™i Ada Condeescu, care debutaseră fulminant în filmul Eu când vreau să fluier, fluier, produs È™i scris tot de Mitulescu. Premierea filmului a avut loc pe 19 mai 2011, la Festivalul de la Cannes, în cadrul secÈ›iunii „Un certain Regard”. Filmul a fost făcut cu finanÈ›are de la CNC.

   AcÈ›iunea se petrece în judeÈ›ul ConstanÈ›a, unde Luca, un tânăr cu un fundal familial incert, este loverboy, ceea ce în jargonul poliÈ›iei desemnează tinerii care fac mai întâi fete să se îndrăgostească de ei, pentru a le plasa unor reÈ›ele de prostituÈ›ie. Tânăr È™i necomunicativ, el locuieÈ™te într-o cocioabă la marginea unui drum, lângă un restaurant-bar, al doamnei Savu („un substitut de mamă”, cum notează criticul Andrei Gorzo[2]). Are un bunic paralizat (jucat de Ion Besoiu), pe care îl vizitează ocazional È™i a cărui îngrijire reiese că o plăteÈ™te.

   Urmareste cele mai noi filme romanesti, in format HD chiar pe acest site. Nu ne asumam nici un drept asuptra materialelor prezentate intrucat nu ne apartin. Urmareste acum filmul Loverboy online. Filme romanesti online - filme romanesti noi. Vizionare placuta.

Loverboy - film romanesc - filme romanesti online

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii