Editors Choice

3/recent/post-list

Blog Archive

Nasa - film romanesc

   Urmareste filmul romanesc Nasa, film online, disponibil spre vizionare fara a fi nevoie de download, si in mod gratuit. Nu rata cele mai noi filme romanesti online.

   Jennifer este o americancă frumoasă stabilită în România, cu o carieră de profesoară de literatură în BucureÅŸti. Este căsătorită cu Radu Prodan, un respectat finanÅ£ist român, ÅŸi împreună au un băiat de 10 ani, extrem de inteligent, David.

ÃŽntr-o bună zi, în timpul unui botez la care participa în calitate de naşă, poliÅ£ia năvăleÅŸte în biserică ÅŸi îl arestează pe soÅ£ul ei. Cu această ocazie, Jennifer află că „respectabila” afacere a lui Radu consta de fapt în spălare de bani pentru un temut mafiot local, Spânu - The Madfather. AÅŸa se face că eroina noastră se trezeÅŸte prinsă într-o poveste cu mafioÅ£i adevăraÅ£i, cum nu văzuse până atunci decât în filme. Mai mult, restricÅ£iile judecătoreÅŸti emise pe numele său o împiedică să iasă din Å£ară, ÅŸi, în plus, nici nu este ferm convinsă de vinovăţia soÅ£ului ei. 


   Singura soluÅ£ie pe care o găseÅŸte pentru a-ÅŸi salva familia este să îşi formeze propria „familie mafiotă” ÅŸi să contracareze astfel acÅ£iunile duÅŸmanului lor, Spânu. ÃŽn acest demers îndrăzneÅ£ ea va fi ajutată de o serie de personaje atipice, oameni normali puÅŸi în situaÅ£ii excepÅ£ionale, dar mai ales de fiul său, David, care se dovedeÅŸte a fi mai mult decât un băieÅ£el curajos, devenind un sprijin ÅŸi un sfătuitor nesperat.

   Urmareste acum filmul Nasa, film romanesc online. Filme romanesti noi disponibile acum online.

Nasa - film romanesc Online

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii