Editors Choice

3/recent/post-list

Blog Archive

Si caii sunt verzi pe pereti

   Urmareste acum filmul romanesc "Si caii sunt verzi pe pereti". Un film extraordinar ce prezinta doua povesti, aparent diferite, dar care la sfarsitul filmului se intersecteaza. Un film in care este prezentata nevoia principala a omului, banii, si modurile prin care lumea incearca sa ii obtina. Vezi acum cele mai noi filme romanesti online.

   Åži caii sunt verzi pe pereÅ£i în regia lui Dan Chisu, este o poveste despre iluzia de a te îmbogăți în România. ÃŽntr-o Å£ară în care poveÈ™tile izbitoare de a te îmbogăți sunt peste tot, cineva crede că ƒun astfel de lucru nu este doar posibil, dar este È™i uÈ™or realizabil.



   Povestea urmeazăƒ două ƒdestine: cel al  unui cuplu de tineri, care ar fi putut deveni bogaÈ›i, celălalt urmăreÈ™te povestea a doi adulÈ›i,  care din cauza lipsei lor de cunoÈ™tinÈ›e atunci când vine vorba de tehnologia modernă, sunt păcăliÅ£i de un spam primit pe e-mail, intră într-o loterie online falsă È™i pierd toate economiile lor. PoveÈ™tile se întâlnesc la sfârÅŸit, când se pierde orice sperantăƒ È™i refuză singura lor ÅŸansăƒ de a se îmbogăţi.

   Urmareste acum Si caii sunt verzi pe pereti in regia lui Dan Chisu, online, gratuit si HD. Descopera povestea filmului care a cucerit atat romanii cat si zeci de mii de telespectatori din intreaga lume. Nu suntem raspunzatori pentru sursa video prezentata intrucat nu ne apartine. Tot pe acest site puteti urmari si alte filme romanesti in mod online. Vizionare placuta !

Si caii sunt verzi pe pereti 2012 film romanesc online - filme romanesti 2012


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii