Editors Choice

3/recent/post-list

Blog Archive

The Ring 3D - Film Online

   Nu rata mult asteptatul film The Ring 3D (2014) Online, Subtitrat in limba romana, HD, si gratuit, direct pe acest site, fara a fi nevoie de nici un download.

   Vezi acum cele mai no filme online, filme horror 2014 subtitrate si online.
   Filmul va fi postat imediat dupa aparitia in cinematografe.

   Al treilea film al celei mai celebre francize de origine japoneză prezintă evenimentele petrecute înainte de The Ring 2. Cu treizeci de ani înainte de apariÅ£ia casetei ucigaÅŸe, Samara Morgan este adoptată după ce mama ei naturală a înnebunit. Maltratată de părinÅ£ii adoptivi, Samara este închisă într-un puÅ£, ceea ce dă naÅŸtere celebrului blestem. Ca multe alte filme de groază japoneze, ÅŸi acesta se bazează pe imaginea neliniÅŸtitoare a unei fetiÅ£e cu păr lung ÅŸi negru, care-i acoperă faÅ£a.

   Nu rata versiunea 3D a binecunoscutei serii de filme horror numita The Ring, una dintre cele mai inspaimantatoare serii de filme horror. Vizionare placuta !



The Ring 3D - Film Horror Online Subtitrat in Limba Romana

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

  1. Intra si pe www.filme-hd-online.net pentru cele mai noi filme. Vei gasi filme online din anul 2015 si 2016 , online si subtitrate in limba romana, oferite in mod gratuit si la calitate video HD.

    RăspundețiȘtergere