Editors Choice

3/recent/post-list

Blog Archive

The Wolf of Wall Street - Film Online 2013

   Urmareste acum filmul The Wolf of Wall Street - Film Online 2013, in mod online si gratuit, direct pe acest site, fara a fi nevoie de nici un download. Vezi acum filmul "Lupul de pe Wall Street" online, subtitrat in limba romana si in format HD. Urmareste cele mai noi filme subtitrate in limba romana online.

   După „Bandele din New York“, „CârtiÅ£a“, „Aviatorul“ ÅŸi „Shutter Island“, echipa de succes  Martin Scorsese ÅŸi Leonardo DiCaprio revine pe marile ecrane cu un nou film fenomen, o comedie… criminală: „Lupul de pe Wall Street“.

   Bazat pe romanul autobiografic al lui Jordan Belfort, filmul spune povestea unui broker care a trăit visul american până când acesta s-a transformat în coÅŸmar. A început de jos ÅŸi a avut o ascensiune fulgerătoare, iar lăcomia corporatistă, succesul în exces ÅŸi puterea dobândită l-au transformat din broker onest în infractor implicat în scandaluri de corupÅ£ie, înÅŸelăciune ÅŸi crimă.

   Bani. Femei. Putere. Petreceri. DistracÅ£ii decadente. Droguri. TentaÅ£iile erau la tot pasul ÅŸi atât de uÅŸor de obÅ£inut. AmeninÅ£area legii era irelevantă, el putea cumpăra orice ÅŸi pe oricine. Pentru Jordan ÅŸi restul haitei de lupi, nimic nu era destul sau prea mult iar modestia era pentru proÅŸti.

   Martin Scorsese îl prezintă pe Leonardo DiCaprio, alături de  Jonah Hill, Matthew McConaughey, Jean Dujardin, Jon Bernthal ÅŸi Jon Favreau în „Lupul de pe Wall Street“. Un film spectaculos, care trece prin toate registrele, de la comedie nebună, la erotism ÅŸi policier plin de suspans. Din 10 ianuarie în cinematografele din România. Distribuit de MediaPro Distribution.






Regia
Martin Scorsese
Cu
Leonardo DiCaprio, Matthew McConaughey, Margot Robbie, Jonah Hill, Jon Favreau
Gen film
Biografic
Comedie
Crimă

Vezi acum cele mai noi filme in format HD si subtitrate in limba romana, online si gratuit.

The Wolf of Wall Street - Lupul de pe Wall Street (2013) Online Subtitrat in Romana

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii