Editors Choice

3/recent/post-list

Blog Archive

Escape Plan - Film Online HD

   "Escape Plan Film Online Subtitrat" In Limba Romana.

   Ray Breslin (Silvester Stallone) este cel mai bun expert în probleme de securitate în cadrul închisorilor - acesta le construieÅŸte, le securizează ÅŸi, cel mai important, le testează încercând să evadeze din ele. Ray este plătit cu foarte mulÅ£i bani pentru a înscena evadări din cele mai bine păzite închisori, iar de-a lungul timpului a fost închis în penitenciare de maximă securitate, conduse de Biroul Federal al Penitenciarelor, reuÅŸind să scape de fiecare dată.
   Atunci când Ray ÅŸi partenerii săi de B & C Security, Abigail (Amy Ryan), Hush (Curtis "50 Cent" Jackson) ÅŸi Lester (Vincent D'Onofrio) primesc de două ori mai mulÅ£i bani pentru a evalua Mormântul, o închisoare privată de maximă securitate construită conform principiilor lui Breslin, el nu poate să nu accepte o astfel de provocare. Pentru a simula o încarcerare reală, localizarea închisorii va rămâne necunoscută, iar Breslin nu va putea comunica în nici un fel cu echipa lui.

   Odată ajuns înăuntru, Breslin descoperă că Mormântul este clădire cu tehnologie de ultimă oră, unde sunt închiÅŸi unii dintre cei mai periculoÅŸi criminali ai lumii. Un labirint nesfârÅŸit de celule cu pereÅ£i de sticlă, aflate în permanent sub supraveghere video ÅŸi înÅ£esată cu gardieni mascaÅ£i, înarmaÅ£i până în dinÅ£i, Mormântul pare să nu permită nici un fel de scăpare. Åži cum nu se putea mai rău, gardianul Willard Hobbes (Jim Caviezel), caracterizat de un sadism ieÅŸit din comun, pare că ÅŸi-a stabilit propria misiune: aceea de a-i distruge pe deÅ£inuÅ£ii care nu se supun regulilor lui, aÅŸa cum este ÅŸi Breslin. Åži este în stare să nu se dea înlături de la nimic pentru asta.



Escape Plan Film HD In Limba Romana

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii